22.12.2021Mgr. J. Šindelářová, MBAPřečteno: 740x

Konec roku 2021

Kalendářní rok 2021 utekl jako voda. Byl náročný, jiný než normální, ale přesto jsme ho zvládli.

Vážení rodiče, žáci, než jsme se nadáli, máme za sebou další kalendářní rok. Těšili jsme se, že po předchozích covidových peripetiích budeme moci konečně fungovat normálně. To se bohužel nestalo, takže jsme se i nadále potýkali s řadou úprav a omezení.

Přesto jsme zažili ve škole spoustu krásných a úspěšných aktivit. S těmi mladšími jsme absolvovali plavání, se staršími adaptační kurzy. Společně jsme vyjížděli na exkurze i výlety. Snažili jsme se předávat žákům nejen vědomosti a rozvíjet jejich dovednosti, ale zaměřovali jsme se také na vytváření pozitivních vztahů ve třídách a celé škole. Pomoc vyučujících se zaměřovala nejen na podporu žáků při zvládání učiva, ale i na podporu žáků nadaných. Zapojovali jsme se do soutěží a olympiád vědomostních, uměleckých i pohybových. Výčet aktivit by byl velmi dlouhý a my o nich informujeme a stále budeme informovat na internetových stránkách naší školy.

Přeji Vám krásné Vánoce plné pohody a do nového roku 2022 hlavně zdraví a splnění všech přání. Děkuji Vám mnohokrát za spolupráci v průběhu celého roku.

Mgr. Jana Šindelářová, MBA