17.05.2021Mgr. Jana Šindelářová, MBA Přečteno: 1054x

Návrat žáků k prezenční výuce

Od 17. 5. 2021 se vrací k prezenční výuce všichni žáci základní školy. 

Vážení rodiče,

od 17. 5. se k prezenční výuce se vrací všechny třídy 1. i 2. stupně školy. Z důvodu zachování počtu žáků ve školní jídelně byl mírně upraven rozvrh hodin. Aktuální verze bude v pondělí zpřístupněna v Bakalářích a třídní vyučující předají rozvrh žákům. Žáci mají obědy automaticky přihlášené, prosím Vás o kontrolu.

Žáci budou testováni jednou týdně, a to v pondělí. Žáci 1. stupně, kteří přijdou do ranní družiny budou otestováni ve družině, ostatní žáci po příchodu do školy společně pod dohledem třídních vyučujících. Žáci 2. stupně budou testování v tělocvičně (8. a 9. ročníky) a ve spojovací chodbě (6. a 7. ročníky) od 7. 00 hodin. Antigenní testy by měly být od firmy Sejoy – videonávod prosím projděte s dětmi, vyučující s žáky opět test zhlédnou a poskytnou pomoc při testování.

Odkaz na video: zde

 

Dohlídávání žáků 3. tříd, kteří se nedostali do školní družiny, bude zajištěno.

Při pobytu venku není třeba mít roušku při dodržení rozestupu 2m, také při výuce tělesné výchovy ve venkovních prostorech žáci nemusí mít roušku. Bude probíhat výuka volitelných seminářů, cizích jazyků ve skupinách.

Zároveň se omlouvám za dočasné potíže s Bakaláři, které jsou způsobeny jejich poskytovatelem a budou odstraněny v nejbližší době.

Děkuji moc za spolupráci.

Mgr. Jana Šindelářová, MBA