01.07.2022O. KořánPřečteno: 704x

SPORTOVALA CELÁ ŠKOLA

Ve školním roce 2021/2022 byla naše škola zapojena do sportovního projektu, který byl určený především dětem na základních školách.

Sazka olympijský víceboj je společná aktivita Českého olympijského výboru a společnosti Sazka na podporu zdravého životního stylu. Proto je také největším sportovním projektem v České republice. Cílem je přivést ke sportování co nejvíce dětí, ukázat jim pohyb jako zábavu a přirozený životní styl.

Žáci v průběhu roku v hodinách TV ve spolupráci s třídními učiteli na 1. stupni a učiteli TV na 2. stupni plnili různé disciplíny, např. běh na 60m, 500m, 1000m, hod kriketovým míčkem, skok z místa, skok daleký apod.

Na základě dosažených výsledků dostali žáci na konci školního roku diplom, na kterém bylo shrnutí toho, jaké jsou jejich pohybové předpoklady, a ve kterých konkrétních sportech by se mohli uplatnit.

Naše škola zapojila 95% žáků !

POJĎME SPOLEČNĚ VRÁTIT DĚTI KE SPORTU! MINULÉ DVA ŠKOLNÍ ROKY BYLY OVLIVNĚNÉ KARANTÉNNÍMI OPATŘENÍMI. PROTO JE NYNÍ JEŠTĚ DŮLEŽITĚJŠÍ DBÁT NA TO, ABY DĚTI MĚLY MOTIVACI K PRAVIDELNÉMU POHYBU!

 

Otto Kořán