20.09.2024Mgr. Picková Monika Přečteno: 118x
Se začátkem nového školního roku si žáci 2.A a 2.B v rámci projektu Zdravé stravování zopakovali pravidla správné výživy.
Ing. Dana Šťastná si pro žáky připravila výukový program, ve kterém nešlo pouze o teoretické znalosti, ale o praktické ukázky přípravy chutných svačinek.
Cílem workshopu bylo ukázat dětem, že zdravá strava má být především pestrá. Proto si žáci pod vedením zkušené lektorky připravili a ochutnali ovocné špízy, nepečené kuličky ze sušené ovoce i jednohubky z žitného chleba s mrkvovou pomazánkou.
Věříme, že zdravé svačinky připravené nejen podle těchto receptů budou dětem dodávat energii po celý následující školní rok.
Mgr. Monika Picková
Poslední ČLÁNKY ZŠ
» | Sbírka Bílá pastelka 24.10.2024 |
» | Den stromů 24.10.2024 |
» | Sportovní odpoledne v družině 24.10.2024 |
» | Bramborový den 21.10.2024 |
» | Baroko pro oko 20.10.2024 |
» | Čtení s úkoly 20.10.2024 |
» | Podzimní tvoření 20.10.2024 |
» | Salon řemeslníků 20.10.2024 |
» | Houbařská sezóna 17.10.2024 |
» | Výukový program o bylinkách 16.10.2024 |