22.03.2024Mgr. Zelená KristýnaPřečteno: 202x

Velikonoční šifrovačka

Přichází čas, kdy naše škola ožívá nejen vůní čerstvých květin a slunečnými paprsky, ale také atmosférou Velikonoc. A letos, abychom tuto sváteční atmosféru ještě více oživili. Máme pro Vás připravenou jedinečnou událost – třídenní Velikonoční šifrovačku! 

Třídenní Velikonoční šifrovačka odstartuje v pondělí 25.3.2024 a poslední možnost zapojit se bude ve středu 27.3.2024. Od přízemí až do druhého patra na chodbách naší školy najdete celkem deset různých šifer. Tyto šifry Vás budou lákat k uvažování a používání vašich logických schopností. 

 

Jak na to? Stačí si přijít k počítačové učebně na č.p. 4, kde si vyzvednete papír. Až přijdete na řešení, stačí jej napsat na tento papír vedle čísla dané šifry, podepsat se a napsat svou třídu. Hotové řešení na papírku pak vhoďte do přiložené krabice, která na Vás bude čekat u dveří počítačové učebny. 

Ale pozor! Máme pro vás ještě jedno tajemství, opět vyhlásíme vítěze! Po Velikonocích proběhne vyhodnocení, kde odměníme ty nejlepší luštitelské talenty naší školy. Takže se připravte a buďte připraveni ukázat své dovednosti! 

 

Přejeme Vám mnoho šťastných momentů plných luštění a radostných Velikonoc,

Mgr. Kristýna Zelená a Mgr. Lenka Jirková